Sponsors

LogoEHBOwinkelsponsorpage

Op zoek naar BHV verbandkoffer of losse verbandmiddelen? Dan ben je bij EHBO winkel op het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment verbandkoffers, evacuatie producten en sportproducten zoals massageoliën en coldpacks is EHBO winkel een totaal leverancier op het gebied van preventie, eerste hulp en veiligheid! Neem dus snel een kijkje op de website.

LogoLoermanssponsorpage

Bij Loermans Opleidingen kan men niet alleen terecht voor Reanimatie en AED trainingen, EHBO cursussen en BHV cursussen, maar ook de beroepschauffeur wordt niet overgeslagen. Loermans Opleidingen is aangesloten bij het CVV/CBR en kan de nascholing EHBO verzorgen voor de aantekening van 7 uur!

Tips banner

Landelijk nieuws

Meisje geschept door automobilist

Een meisje is maandagmiddag gewond geraakt nadat een automobilist haar over het hoofd zag. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer. De politie heeft bij de bestuurder een blaastest afgenomen. Het meisje is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft van de getuigen een verklaring afgenomen.

Lees verder...
Politie zoekt getuigen overval tankstation

Groningen - We zoeken getuigen van een overval gisteravond op een tankstation aan de Zonnelaan in Groningen. Iets voor 21.00 uur renden twee gemaskerde mannen het tankstation binnen. Ze bedreigden de medewerkster met een mes en eisten geld. De medewerkers gaf geld, waarom het tweetal het tankstation uitrende. Het is onbekend welke richting ze op renden. Het zijn twee vermoedelijk getinte jonge mannen, tussen de 1.60 en 1.75m lang en droegen donkere kleding. Heb je informatie over dit tweetal of over de overval? Bel 0900-8844.

Lees verder...
Automobilist rijdt door na aanrijding; getuigen gezocht

Diepenveen - Maandagochtend 17 december omstreeks 10:30 uur heeft er op de Averlose Houtweg een aanrijding plaats gevonden tussen een fietser en een auto. De automobilist is doorgereden. De automobilist is volgens de fietser op haar zijde van de weghelft gekomen. Hierdoor is de fietser geraakt door de auto en uiteindelijk hard gevallen. Hierbij heeft de vrouw letsel aan haar heup opgelopen. De auto betrof een Seat Ibiza, kleur zwart. In het kenteken zit een 8 en een Z. De bestuurder betreft een vrouw +- 50 jaar met donker haar en donkere bovenkleding. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden, maar heeft nog wel omgekeken volgens de fietser. Er is een melding gedaan en wij zijn bezig met het onderzoek. De politie is op zoek naar getuigen die dit incident hebben zien gebeuren. Zij komen graag met je in contact. Informatie kan gedeeld worden via 0900-8844

Lees verder...
Leerling klapt met lesmotor op paal aan de Maassluiseweg in Maasland

Op maandagavond 17 december moesten de politie en ambulancezorg uitrukken naar de Maassluiseweg met de Koningin Julianaweg in Maasland. Hier was een leerling met zijn lesmotor op een verkeerspaal gebotst. De man op de lesmotor kwam samen met zijn instructeur aanrijden op de Maassluiseweg vanuit Maassluis. Bij de kruising schrok hij van een auto en had hij de koppeling niet meer onder controle. Hierdoor schoot hij naar voor toe en klapte boven op een paal met verkeersborden erop. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De leerling had een introductieles gehad en dit was zijn eerste rijles in het verkeer. De motor had schade op diverse plekken en ook de paal was afgebroken. Het kenteken was zoek in de bosschage. De instructeur heeft in dertig jaar nog nooit zoiets meegemaakt.

Lees verder...
Medewerkers Scapino onwel door vreemde lucht

Nijmegen - De hulpdiensten zijn maandagavond om 20:05 gealarmeerd voor geuroverlast in winkelcentrum Dukenburg. De overlast bevond zich in de Scapino. Er zou een vreemde lucht hebben gehangen en volgens de beveiliging van het winkelcentrum zijn er meerdere mensen door onwel geworden. Ten tijde van het incident was er geen winkelend publiek en waren er nog zes medewerkers in de winkel. Meerdere personen zijn gecontroleerd door ambulancepersoon, niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft verschillende metingen verricht en niets meer aangetroffen. Wat de oorzaak van de vreemde lucht was, is niet bekend.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws