Bezorger Albert Heijn opzettelijk aangereden in Rhenen

26/05

Foto: 112Nieuwsgroep

Rhenen – Woensdagochtend 26 mei is een bezorger van de Albert Heijn rond 8:00 opzettelijk aangereden op de Grebbenweg in Rhenen.

De bezorger had zijn bestelbus geparkeerd deels op de stoep en de straat om de boodschappen te bezorgen. Een bestuurster in een zwarte Fiat was hier niet mee eens en toen de bezorger was uitgestapt werd hij opzettelijk aangereden. Vervolgens ging de bestuurster ervandoor. Politie en ambulance zijn ter plaatse gekomen. De bezorger is gecontroleerd door ambulancepersoneel, hij raakte gewond aan zijn arm maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de doorgereden bestuurster. Heeft u iets gezien, gehoord of andere informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.