Gebouwbrand aan de Remmerden

31/03

Foto: Peter van Verseveld

31/03

Foto: Peter van Verseveld

31/03

Foto: Peter van Verseveld

31/03

Foto: Peter van Verseveld

31/03

Foto: Peter van Verseveld

Rhenen – De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag om 16:26 gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Remmerden. Er werd al snel opgeschaald waardoor er meerdere brandweer eenheden ter plaatse gingen.

De brand betreft in een loods bij het bedrijf Snijcon B.V. Het is nog onduidelijk wat er in brand staat, er is geen rook te zien aan de buitenzijde, wel hangt er een flinke brandlucht. De brandweer is bezig met bluswerkzaamheden.

De brand woedde in de afzuiginstallatie. Volgens medewerkers lag de oorzaak in de filters. Omstanders hielden zich niet aan de corona maatregelen. De politie heeft meerdere malen moeten aangeven om voldoende afstand te nemen.