3FM dj’s Mark en Ramon komen aan na een lange wandeltocht voor serious request in Rhenen.

Rhenen – Op zondag 23 december kwamen de radio dj’s Ramon Verkoeijen & Mark van der Molen van radiozender Npo 3FM na een flinke wandeltocht aan in Rhenen. De radio dj’s van 3FM lopen voor de vernieuwde serious request actie door Nederland om geld op te halen voor het Rode kruis.

Zij zijn vannacht om 03:00 uur gestart in Oosterbeek waar zij uitgezwaaid werden door veel mensen en de muziekvereniging airborne malletband oosterbeek, waarna zij omstreeks 08:40 uur aan kwamen op de eind locatie van de dag Ouwehands dierenpark in Rhenen. Zij zijn ondersteund door defensie die met strijd liederen route verzachten.

Morgen starten de dj’s Mark en Ramon omstreeks 21:00 uur weer in Rhenen en zullen ze hun route weer eindigen in Wijk bij Duurstede.

 

Kunt u er niet bij zijn? Geen probleem u kunt via https://www.npo3fm.nl/seriousrequest Live mee kijken!

Wij wensen de dj’s van 3FM veel succes!