Slachtoffer bij ongeval tussen 3 voertuigen Lijnweg N233 in Rhenen.

17/04

Foto: Peter van Verseveld

17/04

Foto: Peter van Verseveld

17/04

Foto: Peter van Verseveld

17/04

Foto: Peter van Verseveld

Rhenen – Op dinsdag middag 17 april heeft er een ongeval tussen 3 voertuigen plaatsgevonden op de Lijnweg (N233). Een personenauto die richting de kan van Veenendaal toe reed heeft vermoedelijk de andere 2 stilstaande voertuigen voor hem over het hoofd gezien, waarna de bestuurder achter op een personen auto inreed. de middelste personen auto is vermoedelijk daarbij doorgeschoven en met de voorkant tegen zijn voorganger gedrukt. De bestuurder van het witte personenauto is overgebracht naar het ziekenhuis met rug en nek klachten. De Brandweer kwam ter plaatsen omdat er mogelijk een persoon bekneld zal zitten. De weg had enige tijd hinder door het ongeval. De andere bestuurders kwamen met de schrik vrij