Geslaagde dag voor Mobiel Media Lab politie in Rhenen

Rhenen – Op maandag 10 oktober 2016 is het MML (Mobiel Media Lab) van de politie naar Rhenen gekomen. Dit voertuig heeft op de Plantsoenstraat in Rhenen gestaan voor de ingang van de Jumbo. De trailer is een speciaal voertuig voor onderzoek voor de politie bij u in de stad of dorp. Mensen konden hier een vragenlijst invullen over de ervaringen met de politie en de veiligheid in Rhenen. Verder was wijkagent Arjan van Drie samen met een collega aanwezig om vragen te beantwoorden.

Veel bezoekers zijn langs geweest om vragen aan de politie te stellen en om de vragenlijst in het voertuig in te vullen. De dag was meer den geslaagd.

Als u nog vragen heeft dan kunt u deze kunnen sturen via Facebook politie Rhenen , Twitter  politie Rhenen of via www.vraaghetdepolitie.nl