Brandweer wedstrijden Elst (utr) 3 oktober 2015 groot succes

Zaterdag 3-10 zijn er in Elst (Utrecht) brandweerwedstrijden geweest. Korpsen uit Rhenen/Achterberg, Kesteren,Dodewaarde, Zetten, Lienden, Ochten en Opheusden werden gealarmeerd voor een caravan brand met explosie aan de Rijksstraatweg in Elst. Ter plaatse werd duidelijk dat een gasfles ontploft was tijdens het afbreken van het circus. De brandweerlieden hadden niet alleen de taak om de brand te bestrijden maar ook moest de overige hulpverlening op gang komen. Een aap was helemaal van slag en wild door de klap van de gasfles . De clown van het circus kwam bekneld te zitten doordat de explosie ervoor zorgde dat hij tussen de kooi en trailer klem kwam te zitten doordat de aap  te veel bewoog waren de kabels geknapt van de kraan op de trailer. Alle overige dieren waren in paniek wat de hulpverlening moeilijker maakte. Het was een zeer pakkende en interessante casus  waarbij het voor alle ploegen een leerzame dag is geweest. Diegene die met deze casus het hoogst gescoord heeft was de brandweerploeg uit Zetten, zij werden eerste.

De overige uitslagen staan hier onder vermeld,

link voor meer foto`s staan hier onder

Geplaatst door 112Rhenen op zondag 4 oktober 2015

NaamloosDSC_014223456.7891011121314192021222324