blogname

112
rhenen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Gaslekkage in woning frederik van de palshof in Rhenen.


Rhenen - Op zaterdag middag omstreeks 14:30 uur is de brandweer gebeld om met spoed naar een gaslekkage in een kamer verhuur woning te gaan op de frederik van de palshof in Rhenen. Een bewoonster had de brandweer gebeld omdat zij een ernstige gaslucht rook. De brandweer heeft terplaatse ook een gaslucht geroken en de oorzaak kunnen achterhalen. Een andere bewoner had schade bij de gaskraan achter zijn fornuis die daarom gas was gaan lekken. De brandweer heeft de hoofdgaskraan dicht gedraaid en geventileerd. De pandeigenaar gaat zelf een loodgieter alarmeren. De bewoners konden naar enige tijd weer de woning veilig betreden. Er zijn geen gewonden gevallen wel zat de schrik er goed in.

 

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws